Contact

Vanzelfsprekend omvat het PMKT traject meer dan wat ik u aan informatie op deze website kan bieden. Mocht u naar aanleiding van het bezoek aan deze website nog vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact op zodat we samen kunnen kijken wat ik voor u kan betekenen.

PETRA PMKT heeft een wachtlijst. In juni/juli zal er weer plek zijn om een intake/kennismakingsgesprek in te plannen, zodat er met de sessies gestart kan worden na de zomervakantie. 
Voor KidzKr8 is er geen wachtlijst. 

U kunt mij telefonisch bereiken op 06 - 129 566 83 (contact via WhatsApp is geen probleem) of per e-mail op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Praktijkadres en postadres

Fonteinland 7C-11
8913 CZ, Leeuwarden

De praktijk is gevestigd in het "Voel Je Goed Centrum" aan het Fonteinland 7 te Leeuwarden.
Je vindt de praktijk op de 2e verdieping (bereikbaar via trap of lift) aan het einde van de gang aan de linkerhand, via bordjes is alles aangegeven.

Op loopafstand van het trein- en het busstation en voor auto's is er voldoende parkeerruimte (betaald of in een blauwe zone).

 

KvK: 66753937
Aangesloten bij NFG & RBCZ

Telefoonnummer

Adres

Fonteinland 7C-11; 8913 CZ, Leeuwarden

Sinds 2017 biedt Petra PMKT psychomotorische hulp en ondersteuning aan kinderen/jongeren
"Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt."
(Godfried Bomans)