Over Petra PMKT

Mijn naam is Petra Gijsen-Joustra, geboren in 1978 in Leeuwarden en daar nog steeds woonachtig samen met mijn man en onze twee dochters (geboren in 2007 en 2009).

Kinderen zijn er eigenlijk altijd geweest in mijn leven. Bijvoorbeeld als leidinggevende bij een scoutinggroep, tijdens mijn werk als lerares in het (speciaal) onderwijs, in de zorg (o.a. in een logeerhuis en kinderdagcentrum) en tijdens het uitoefenen van hobby's.

In 2014 heb ik, vanuit mij passie om kinderen te helpen, het besluit genomen om de opleiding Psychomotorische Kindertherapie te gaan volgen in Utrecht. Dit werden 3 pittige jaren, die ik vol plezier en enthousiasme heb gevolgd. Met het prachtige resultaat dat ik in november 2017 ben afgestudeerd als PMKT'er.

Daarna ben ik als zelfstandige verdergegaan, wat resulteerde in een hele mooie reis. Onderhand kan ik met trots zeggen dat ik PMKT als zelfstandige kan aanbieden vanuit een hele mooie locatie.

 

Telefoonnummer

Adres

Fonteinland 7C-11; 8913 CZ, Leeuwarden

Sinds 2017 biedt Petra PMKT psychomotorische hulp en ondersteuning aan kinderen/jongeren
"Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt."
(Godfried Bomans)