PETRA Kinderbegeleiding en samenwerken

PETRA Kinderbegeleiding vindt samenwerken belangrijk. Soms is er een aanvulling nodig op de PMKT om ervoor te zorgen dat een kind/jongere nog meer het beste uit zichzelf kan halen. 

Ook werkt PETRA Kinderbegeleiding in overleg met ouders samen met stagiaires, door hun frisse blik en ondernemerskwaliteiten worden hun kwaliteiten goed gebruikt en worden ze goed opgeleid tot fijne therapeuten. 

Hieronder een aantal organsiaties/verenigingen/praktijken/personen waar PETRA Kinderbegeleiding mee samen werkt. 

Rinne Nijboer

Rinne wordt ingezet via Survivalverening de Leeuwen als survival/jongenscoach. Jongens hebben soms nog even wat meer ruimte tot bewegen nodig en de survivalbaan biedt deze bewegingsruimte. Survivallen biedt een spiegel. Waar loop je tegenaan, wat heb je nodig om tot lukken te komen, word je boos, verdrietig, bang of juist blij van bepaalde oefeningen, vraag je om hulp, verwacht je hulp of wil je het alleen doen. Bij Rinne kom je dit allemaal tegen en nog meer en zorgt hij ervoor dat er binnen deze 'veilige' setting een vertaalslag gemaakt wordt naar het dagelijks leven. 

survivalvereniging de Leeuwen

Ilse Spijksma

Ilse werkt vanuit IlseMotion en helpt voornamelijk bij gymzaalactiviteiten, zoals gezins PMT en weerbaarheidstrainingen. IlseMotion is een mooie aanvulling op sportgebied en bewgen binnen de PMKT. 

Ilsemotion

Josè Visser

Josè werkt als beeldendvaktherapeut voor AutosNomos. Als blijkt dat er een kind/jongere is die zich meer kan vinden in creatief bezig zijn dan wordt er gekeken in hoeverre we beeldendevaktherapie in kunnen zetten. Praktijk AutosNomos zit tegenover praktijk PETRA Kinderbegeleiding in de gang, dus de lijnen tussen deze twee praktijken zijn kort. 

AutosNomos

Feel

Feel bestaat uit een gedreven team die ondersteuning biedt aan aan gezinnen met kinderen van 0 tot 18 jaar. De ondersteuning is gericht op de opvoeding en ontwikkeling van het kind. 
Zij komen bij het gezin thuis, op de kinderdagopvang, regulier- en speciaal onderwijs en bij zorgorganisaties. 

Feel